Jelly & Custard Z Jeżyn

Jelly & Custard Z Jeżyn
Need a deser bezglutenowy? Jeżyna Jelly & Custard może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, crème de cassis, KARTONOWY krem waniliowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Galaretka z rabarbarem i kremem, Ciasto Z Jeżynami, oraz Tort Z Kremem Jeżyn dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn