JELL-O " Mousse-tini
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z limonki, chłodny bicz bitą polewą, wódka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj JELL-O Strawberry Breezer " Mus-tini, Kubki z musem truskawkowym JELL-O® , oraz Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-zrób orzeźwiającą sałatkę Galaretkową, dodając kilka dodatkowych składników dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spread 1 pkg. żelatyny wymieszać na dużą płytkę. Zwilż felgi 8 (6-oz.) szklanki deserowe; zanurz w żelatynie, aż felgi będą równomiernie pokryte. Odstawić.
Nieużywaną żelatynę wlać do średniej miski.
Dodaj pozostałe opakowanie żelatyny. Stopniowo dodawać wrzącą wodę, mieszając co najmniej 2 minuty. trzepaczką do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Wymieszaj pozostałe składniki, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać do przygotowanych szklanek.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.