JELL-o® budyń owocowy Mix-Ins

JELL-o® budyń owocowy Mix-Ins
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 109 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz owoce, galaretka o smaku czekoladowym pudding instant, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Budyniowe z galaretką OREO, Jell-O Red Velvet Pudding Pops, oraz Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Odstawić 5 minut.
4
Wymieszaj owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn