Jelito Wieprzowe Duszone

Jelito Wieprzowe Duszone
Duszone jelito wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Jeśli masz liście laurowe, sól koszerna, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Indad (wieprzowina duszona na słodko i słono), Wieprzowina Patatim (Filipińsko-Chińska Duszona Noga Wieprzowa / Golonka), oraz Wieprzowina Duszona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć jelito w kilku zmianach zimnej wody. Namoczyć bung w 1 litrze wody zmieszanej z octem. Tymczasem przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj jelito do garnka i gotuj przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić jelito.
4
Wróć do garnka i dodaj bulion (lub zimną wodę) do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, liście laurowe i ziarna pieprzu. Obficie przyprawić solą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć do gotować. Gotować, aż jelita będą miękkie, 1 1/2 do 2 godzin. Wszystko do ostygnięcia w garnku, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Wyjąć z garnka i osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Pokroić na ukosowanie w plastry o grubości około 1/3 cala.
8
Podawać jako-jest w zupach z makaronem. Alternatywnie, ciepło dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj 1 łyżkę oleju roślinnego i podgrzewaj, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
10
Dodać pokrojone intesting i gotować, aż lekko rumiane i chrupiące z obu stron, o 1 minutę. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Podawać w tacos lub jeść samodzielnie z wyciśniętym limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn