Jelito Wieprzowe Duszone

Jelito Wieprzowe Duszone
Duszone jelito wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Jeśli masz liście laurowe, sól koszerna, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Indad (wieprzowina duszona na słodko i słono), Wieprzowina Patatim (Filipińsko-Chińska Duszona Noga Wieprzowa / Golonka), oraz Wieprzowina Duszona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć jelito w kilku zmianach zimnej wody. Namoczyć bung w 1 litrze wody zmieszanej z octem. Tymczasem przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj jelito do garnka i gotuj przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić jelito.
4
Wróć do garnka i dodaj bulion (lub zimną wodę) do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, liście laurowe i ziarna pieprzu. Obficie przyprawić solą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć do gotować. Gotować, aż jelita będą miękkie, 1 1/2 do 2 godzin. Wszystko do ostygnięcia w garnku, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wyjąć z garnka i osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Pokroić na ukosowanie w plastry o grubości około 1/3 cala.
8
Podawać jako-jest w zupach z makaronem. Alternatywnie, ciepło dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj 1 łyżkę oleju roślinnego i podgrzewaj, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
10
Dodać pokrojone intesting i gotować, aż lekko rumiane i chrupiące z obu stron, o 1 minutę. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Podawać w tacos lub jeść samodzielnie z wyciśniętym limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn