Jeleń Jerky

Jeleń Jerky
Deer Jerky może być tylko przystawką, której szukasz. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 8. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 510 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, sos sojowy, płynny aromat dymu i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Najlepsza Kiełbasa z jelenia, jaką kiedykolwiek zjesz, oraz BarBQue Deer dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić mięso w długie paski, 1 cal szerokości i 1/8 cala grubości. W dużej plastikowej torbie można połączyć sos sojowy, sos Worcestershire, płynny dym, ketchup, pieprz, czosnek w proszku, sól cebuli i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sól CebulowaSól Cebulowa
Sos SojowySos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
PieprzPieprz
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Włożyć mięso i zamknąć worek. Przechowywać w lodówce przez noc. Od czasu do czasu zagniatać, aby równomiernie rozprowadzić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
3
Rozgrzej piekarnik do 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść patelnię na spodzie piekarnika, aby złapać kapanie, lub linię z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Umieść paski mięsa na stojaku, aby nie stykały się ze sobą i odwodnij przez 6 do 8 godzin w piekarniku lub do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn