Jedzenie dla dwojga: kandyzowane pestki dyni

Jedzenie dla dwojga: kandyzowane pestki dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 160 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kminku, cukier granulowany, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z dyni z Polentanem i kandyzowanymi pestkami dyni, Zupa dyniowa z kandyzowanymi pestkami dyni, oraz Ciasto dyniowe Gingersnap z kandyzowanymi pestkami dyni.
Instrukcje
Grzać nasiona kminku na małej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut, aż nasiona uwolnią swój aromat i będą lekko rumiane. Tłucz je grubo w moździerzu.
Roztopić masło na patelni z kminkiem na średnim ogniu.
Dodać pestki dyni i cukier, następnie posypać przyprawy i zdrową szczyptę soli na nich. Wrzucić pestki dyni, aby pokryć je dobrze z masłem i gotować kilka minut, aż zaraz po zaczynają pop i lekko kolor.
Wyłącz ogrzewanie i odczekaj 30 sekund.
Dodaj miód, rzucając dobrze płaszcz pestek dyni.
Rozłóż na talerzu i pozostaw do ostygnięcia.