Jedz za osiem dolców: łatwe powolne gotowanie Tacos wieprzowe z czerwoną kapustą Crunch i awokado

Jedz za osiem dolców: łatwe powolne gotowanie Tacos wieprzowe z czerwoną kapustą Crunch i awokado
Przepis jeść za osiem dolców: łatwe powolne gotowanie Tacos wieprzowe z czerwoną kapustą Crunch i awokado może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 16 godzin. To danie główne ma 898 kalorii, 52g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 3,21 zł za porcję. 222 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ocet winny, sos barbecue, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Slow Cooker Pork Tacos, Slow Cooker Pork Tacos, oraz Slow Cooker wieprzowina do Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać brązowy cukier, mieloną kolendrę, ocet i 1 ½ łyżki soli w misce wystarczająco dużej, aby zmieścić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać wieprzowinę, wrzucić do połączenia i przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Dodaj połowę marchewki, czosnek i cebulę na dno powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Dodać wieprzowinę i 2 łyżki soku z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Wlać ½ szklanki wody na wieprzowinę. Gotować na wysokiej przez 4 godziny lub niskiej przez około 8 godzin. Wieprzowina powinna być bardzo delikatna i łatwo się rozdrabnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Przełożyć do miski, pozostawiając warzywa. Rozdrabniamy dwoma widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Dodaj ½ łyżeczki soli, trzy łyżki bulionu i sos barbecue. Wymieszać z mielonym chipotle i sosem adobo do smaku. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Mozzarellą)(można Zastąpić Mozzarellą)
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
W międzyczasie połącz 1 łyżeczkę soli, cukier, 1 łyżkę soku z limonki i olej w dużej misce. Julienne lub rozdrobnić pozostałą połowę marchewki na dużych otworach tarki pudełkowej, i wrzucić z kapustą do połączenia. Odstawić na co najmniej godzinę. Doprawić do smaku większą ilością soli, cukru lub octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Podawać wieprzowinę, kapustę i pokrojone w kostkę awokado z ciepłą mąką tortille, przechodząc dodatkowe kliny limonki przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia77
Magazyn