Jedz za osiem dolców: łatwe powolne gotowanie Tacos wieprzowe z czerwoną kapustą Crunch i awokado
Przepis jeść za osiem dolców: łatwe powolne gotowanie Tacos wieprzowe z czerwoną kapustą Crunch i awokado może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 16 godzin. To danie główne ma 898 kalorii, 52g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 3,21 zł za porcję. 222 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ocet winny, sos barbecue, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Slow Cooker Pork Tacos, Slow Cooker Pork Tacos, oraz Slow Cooker wieprzowina do Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać brązowy cukier, mieloną kolendrę, ocet i 1 ½ łyżki soli w misce wystarczająco dużej, aby zmieścić wieprzowinę.
Dodać wieprzowinę, wrzucić do połączenia i przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez noc.
Dodaj połowę marchewki, czosnek i cebulę na dno powolnej kuchenki.
Dodać wieprzowinę i 2 łyżki soku z marynaty.
Wlać ½ szklanki wody na wieprzowinę. Gotować na wysokiej przez 4 godziny lub niskiej przez około 8 godzin. Wieprzowina powinna być bardzo delikatna i łatwo się rozdrabnia.
Przełożyć do miski, pozostawiając warzywa. Rozdrabniamy dwoma widelcami.
Dodaj ½ łyżeczki soli, trzy łyżki bulionu i sos barbecue. Wymieszać z mielonym chipotle i sosem adobo do smaku. Doprawić do smaku solą.
W międzyczasie połącz 1 łyżeczkę soli, cukier, 1 łyżkę soku z limonki i olej w dużej misce. Julienne lub rozdrobnić pozostałą połowę marchewki na dużych otworach tarki pudełkowej, i wrzucić z kapustą do połączenia. Odstawić na co najmniej godzinę. Doprawić do smaku większą ilością soli, cukru lub octu.
Podawać wieprzowinę, kapustę i pokrojone w kostkę awokado z ciepłą mąką tortille, przechodząc dodatkowe kliny limonki przy stole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.