Jedz za osiem dolców: zielone kieszenie

Jedz za osiem dolców: zielone kieszenie
Jedz za osiem dolców: zielone kieszenie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.55 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 685 kalorii, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kolendry, oliwę z oliwek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls, Jedz Za 8 Dolców: Mięso I Dwa Warzywa, oraz Bucks fizzers.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, drożdże, cukier i 1/2 łyżeczki soli koszernej w dużej misce i dobrze ubijaj, aby dokładnie połączyć. W mniejszej misce lekko ubić jajko; następnie ubić w 1/2 szklanki wody o temperaturze pokojowej i 3 łyżki oliwy z oliwek. Wymieszaj mokre składniki do suchego, aż mieszanie stanie się trudne. Następnie obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i ugniatać, aż będzie gładkie i sprężyste, około 5 minut, dodając trochę więcej mąki, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść ciasto w naoliwionej misce, przykryć i odstawić do podwojenia, 45 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podczas gdy ciasto rośnie, przygotować zieleninę. Doprowadzić o ćwierć wody do wrzenia w garnku 4 do 5 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli, a następnie zieleni, garść na raz, aż wszystkie zwiędły w dół do bulgoczącej wody. Dostosuj ciepło, jeśli to konieczne, aby oswoić wrzenia i gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nadal mają trochę kęsa. (Użyłem 2 pęczki jarmużu lacinato i 1 pęczek tęczy, i gotowane liście jarmużu przez 10 minut, dodano liście chard do garnka, i niech wszystko gotować 5 minut więcej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
ZieloniZieloni
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dobrze osuszyć zieleninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
6
Gdy warzywa są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, wyciśnij nadmiar płynu i drobno posiekaj. Funt czosnek, 1/2 łyżeczka soli, kminek, i nasiona kolendry w moździerzu, aż zrobią lekko grube pasty. Umieść tę pastę w dużym garnku lub patelni, a następnie dodaj wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć dno garnka. Włączyć ogień do średniej i słuchać; gdy czosnek zaczyna skwierczeć, mieszać i gotować przez około 30 sekund więcej. Następnie wymieszać zieleninę. Obniżyć ogień i gotować i mieszać przez około 5 minut, aż warzywa będą całkowicie miękkie i dobrze pokryte olejem smakowym. Smak soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
ZieloniZieloni
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Gdy ciasto podwoi się luzem, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą. Podziel go na 8 sztuk (lub dowolną liczbę sztuk), uformuj w kulki i pozostaw pod ręcznikiem na 15 minut. Następnie rozwałkuj kulki na okręgi o średnicy około 4 cali. Jeśli nie planujesz, aby kieszenie od razu, można umieścić koła ciasta na blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ubić drugie jajko w małej misce. Połowę ubitego jajka wymieszać z zieleniną. Łyżkę zieleniny na pół koła ciasta, a następnie złożyć pustą połowę na wypełnionej połowie i uszczypnąć krawędź razem do uszczelnienia. Powtórz z pozostałymi 7 kółkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umyć kieszenie z pozostałym ubitym jajkiem i piec przez 20 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn