Jedz za osiem dolców: zielone kieszenie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.55 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 685 kalorii, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kolendry, oliwę z oliwek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls, Jedz Za 8 Dolców: Mięso I Dwa Warzywa, oraz Bucks fizzers.
Instrukcje
1
Umieść mąkę, drożdże, cukier i 1/2 łyżeczki soli koszernej w dużej misce i dobrze ubijaj, aby dokładnie połączyć. W mniejszej misce lekko ubić jajko; następnie ubić w 1/2 szklanki wody o temperaturze pokojowej i 3 łyżki oliwy z oliwek. Wymieszaj mokre składniki do suchego, aż mieszanie stanie się trudne. Następnie obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i ugniatać, aż będzie gładkie i sprężyste, około 5 minut, dodając trochę więcej mąki, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść ciasto w naoliwionej misce, przykryć i odstawić do podwojenia, 45 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podczas gdy ciasto rośnie, przygotować zieleninę. Doprowadzić o ćwierć wody do wrzenia w garnku 4 do 5 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli, a następnie zieleni, garść na raz, aż wszystkie zwiędły w dół do bulgoczącej wody. Dostosuj ciepło, jeśli to konieczne, aby oswoić wrzenia i gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nadal mają trochę kęsa. (Użyłem 2 pęczki jarmużu lacinato i 1 pęczek tęczy, i gotowane liście jarmużu przez 10 minut, dodano liście chard do garnka, i niech wszystko gotować 5 minut więcej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż Lacinato
Zieloni
Chard Szwajcarski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Jarmuż
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dobrze osuszyć zieleninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
6
Gdy warzywa są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, wyciśnij nadmiar płynu i drobno posiekaj. Funt czosnek, 1/2 łyżeczka soli, kminek, i nasiona kolendry w moździerzu, aż zrobią lekko grube pasty. Umieść tę pastę w dużym garnku lub patelni, a następnie dodaj wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć dno garnka. Włączyć ogień do średniej i słuchać; gdy czosnek zaczyna skwierczeć, mieszać i gotować przez około 30 sekund więcej. Następnie wymieszać zieleninę. Obniżyć ogień i gotować i mieszać przez około 5 minut, aż warzywa będą całkowicie miękkie i dobrze pokryte olejem smakowym. Smak soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Całe Nasiona Kolendry
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Zieloni
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Zaprawy I Tłuczki
Słonina Wieprzowa
7
Gdy ciasto podwoi się luzem, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą. Podziel go na 8 sztuk (lub dowolną liczbę sztuk), uformuj w kulki i pozostaw pod ręcznikiem na 15 minut. Następnie rozwałkuj kulki na okręgi o średnicy około 4 cali. Jeśli nie planujesz, aby kieszenie od razu, można umieścić koła ciasta na blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
8
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ubić drugie jajko w małej misce. Połowę ubitego jajka wymieszać z zieleniną. Łyżkę zieleniny na pół koła ciasta, a następnie złożyć pustą połowę na wypełnionej połowie i uszczypnąć krawędź razem do uszczelnienia. Powtórz z pozostałymi 7 kółkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umyć kieszenie z pozostałym ubitym jajkiem i piec przez 20 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.