Jedz za osiem dolców: pieczone quesadillas pomidorowe z kremem kolendrowym

Jedz za 8 dolców: pieczone pomidorowe Quesadillas z kremem kolendry może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 807 kalorii, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, śmietanę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 123 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wędzony Cheddar Quesadillas z żółtym pomidorem Salsan i kwaśną śmietaną Cilantro Lime, Klopsiki Quesadillas z kremem kolendrowym, oraz Klopsiki Quesadillas z kremem kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. w małej misce połącz śmietanę, kolendrę i cayenne. Doprawić do smaku solą.
W dużej żeliwnej patelni lub naczyniu do pieczenia, wrzucić pomidory wraz z 1 łyżeczką soli, cukru i oliwy z oliwek.
Piec w piekarniku, aż pomidory wydadzą dużo płynu i ich skórki zaczęły pękać, 15 do 20 minut.Włączyć ciepło do 232° i gotować, aż skórki są blister, o 10 protokół.
Podziel rozdrobniony ser między trzy tortille, układając go na jednej połowie każdej. Na wierzchu 1/3 szpinaku i około 10 pomidorów (może być kilka resztek).
Rozgrzać 12-calową patelnię żeliwną lub patelnię grillową na średnim ogniu przez 4-5 minut. Złożyć tortille na pół i umieścić 2 w patelni z warstwą sera na dole. Gotować, aż obie strony są tosty i ser topi się, przewracając raz w połowie gotowania, 3 do 4 protokół.
Każdą quesadillę pokroić na ćwiartki i ułożyć po 6 na każdym talerzu. Top z kremem kolendry i podawać.