Jedz za osiem dolców: Black - Eyed Peas and Greens

Jedz za osiem dolców: Black - Eyed Peas and Greens
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Jedz za osiem dolców: Black-Eyed Peas i zieleni może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chile, oregano, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Black - Eyed Peas and Greens, Black Eyed Peas & Collard Greens, oraz New Years Black Eyed Peas and Greens.

Instrukcje

1
Wybierz Black-Eyed peas, umyć i osuszyć. W dużym garnku, doprowadzić groch i 4 1/2 szklanki wody do wrzenia. Przykryć, obrócić ogień na niski i gotować delikatnie, aż groszek będzie miękki. Czas, jaki to zajmuje, może się znacznie różnić, od 20 do 40 minut lub więcej, więc zacznij sprawdzać wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Włożyć olej do dużej patelni lub głębokiego rondla i podgrzać na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać chile i wymieszać raz; następnie dodać czosnek i wymieszać raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wlać black-Eyed peas ze wszystkimi płynem do gotowania na patelni oleju i dodać liście laurowe, oregano, tymianek, papryka i sól. Wymieszać, aby wymieszać i doprowadzić do duszenia. Dusić delikatnie, odsłonięte, na małym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn