Jedz za osiem dolców: Black - Eyed Peas and Greens
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Jedz za osiem dolców: Black-Eyed Peas i zieleni może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chile, oregano, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Black - Eyed Peas and Greens, Black Eyed Peas & Collard Greens, oraz New Years Black Eyed Peas and Greens.
Instrukcje
Wybierz Black-Eyed peas, umyć i osuszyć. W dużym garnku, doprowadzić groch i 4 1/2 szklanki wody do wrzenia. Przykryć, obrócić ogień na niski i gotować delikatnie, aż groszek będzie miękki. Czas, jaki to zajmuje, może się znacznie różnić, od 20 do 40 minut lub więcej, więc zacznij sprawdzać wcześniej.
Włożyć olej do dużej patelni lub głębokiego rondla i podgrzać na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać chile i wymieszać raz; następnie dodać czosnek i wymieszać raz.
Wlać black-Eyed peas ze wszystkimi płynem do gotowania na patelni oleju i dodać liście laurowe, oregano, tymianek, papryka i sól. Wymieszać, aby wymieszać i doprowadzić do duszenia. Dusić delikatnie, odsłonięte, na małym ogniu przez 20 minut.