Jedz za 8 dolców: Sałatka Farro jest Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Ta sałatka ma 731 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz sól, farro, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jedz za 8 dolców: Sałatka z Farro i kalafiorem z porzeczkami, Jedz Za 8 Dolców: Sałatka Z Salsą Żurawinową, oraz Jedz Za 8 Dolców: Wiosenna Sałatka Z Rzepy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotować farro zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Marka, której używam, wymaga 25-minutowego gotowania na wolnym ogniu w ćwiartce osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Odcedzić farro, wrzucić do dużej miski i wrzucić z 1 łyżką octu winnego, gdy jest jeszcze ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Farro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Paruj liście chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
4
Włóż je, jeszcze mokre od spłukania, do rondla i dodaj dodatkową kroplę wody. Przykryć, włączyć ogień do średniej, i gotować, aż będą na tyle miękkie, aby jeść, ale nie papki. Zajrzyj co jakiś czas, aby rzucić liście łyżką i posmakować doneness; zwykle zajmuje to około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Odcedzić w durszlaku. Kiedy jest wystarczająco chłodny, chop.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Gotować marchewkę i łodygi chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Chard Szwajcarski
7
Umieść je w rondlu, którego użyłeś do liści chard z dodatkiem oliwy z oliwek i czosnku. Jeśli w rondlu jest jeszcze płyn do gotowania chard, to w porządku. Włączyć ciepło do średnio-niskie i saute delikatnie, Regulacja ciepła w razie potrzeby, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz