Jedz za 8 dolców: Sałatka Farro

Jedz za 8 dolców: Sałatka Farro
Jedz za 8 dolców: Sałatka Farro jest Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Ta sałatka ma 731 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz sól, farro, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jedz za 8 dolców: Sałatka z Farro i kalafiorem z porzeczkami, Jedz Za 8 Dolców: Sałatka Z Salsą Żurawinową, oraz Jedz Za 8 Dolców: Wiosenna Sałatka Z Rzepy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować farro zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Marka, której używam, wymaga 25-minutowego gotowania na wolnym ogniu w ćwiartce osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Odcedzić farro, wrzucić do dużej miski i wrzucić z 1 łyżką octu winnego, gdy jest jeszcze ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Paruj liście chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Włóż je, jeszcze mokre od spłukania, do rondla i dodaj dodatkową kroplę wody. Przykryć, włączyć ogień do średniej, i gotować, aż będą na tyle miękkie, aby jeść, ale nie papki. Zajrzyj co jakiś czas, aby rzucić liście łyżką i posmakować doneness; zwykle zajmuje to około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odcedzić w durszlaku. Kiedy jest wystarczająco chłodny, chop.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Gotować marchewkę i łodygi chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Umieść je w rondlu, którego użyłeś do liści chard z dodatkiem oliwy z oliwek i czosnku. Jeśli w rondlu jest jeszcze płyn do gotowania chard, to w porządku. Włączyć ciepło do średnio-niskie i saute delikatnie, Regulacja ciepła w razie potrzeby, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Wrzucić farro, posiekane liście chard, chard łodygi, i marchew razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Skropić 1 łyżką octu winnego czerwonego i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wrzucić ponownie i posmakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
W razie potrzeby dodaj więcej oleju lub soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
11
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub na zimno z około uncją sera feta i kilkoma oliwkami na osobę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn