Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe

Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe
Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 155 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek, płatki chile, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą, Brokułowy Rabe z grzankami Polenta, oraz Kremowa Polenta z Pancettanem i brokułami Rabe.

Instrukcje

1
Włóż mąkę kukurydzianą do miski. Powoli dodaj 3 szklanki wody, mieszając drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść 4 1/2 szklanki wody w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj sól. Mieszaj ponownie mieszankę mąki kukurydzianej, a następnie powoli wlewaj ją do wrzącej wody, mieszając drewnianą łyżką. Doprowadzić do wrzenia, cały czas mieszając. Mieszanina bardzo szybko zagęści się w jednorodną pastę. Szybko wlać tę pastę do naczynia do pieczenia, wygładzić na górze z tyłu drewnianą łyżką, przykryć i piec przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podawać jak jest (być może mieszając w małym kawałku masła lub trochę startego sera) lub ostudzić, przykryć i przechowywać w lodówce. Polenta, która ostygła, ujędrni się i może być opiekana lub smażona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Brokuły Rabe z czosnkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
- służy 4 -
7
Wyciąć grube łodygi off brokuły rabe i umyć go dobrze. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia toczenia. Do wody wrzucić 2 łyżeczki soli, a następnie dodać brokuł rabe. Przykryć, doprowadzić do wrzenia ponownie, i gotować szybko przez 2 minuty, lub aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Odcedzić i natychmiast spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
9
Odcedzić i odstawić na chwilę przed jedzeniem.
10
Olej i czosnek przekładamy na dużą patelnię i ustawiamy na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna skwierczeć i czosnek zamienia jasny złoty kolor, umieścić w brokuły rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Posypać około 1/2 łyżeczki soli i płatki chile i delikatnie wymieszać. Obróć ciepło na niskie i obróć zieleninę delikatnie, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn