Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe

Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe
Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 155 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek, płatki chile, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą, Brokułowy Rabe z grzankami Polenta, oraz Kremowa Polenta z Pancettanem i brokułami Rabe.

Instrukcje

1
Włóż mąkę kukurydzianą do miski. Powoli dodaj 3 szklanki wody, mieszając drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść 4 1/2 szklanki wody w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj sól. Mieszaj ponownie mieszankę mąki kukurydzianej, a następnie powoli wlewaj ją do wrzącej wody, mieszając drewnianą łyżką. Doprowadzić do wrzenia, cały czas mieszając. Mieszanina bardzo szybko zagęści się w jednorodną pastę. Szybko wlać tę pastę do naczynia do pieczenia, wygładzić na górze z tyłu drewnianą łyżką, przykryć i piec przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podawać jak jest (być może mieszając w małym kawałku masła lub trochę startego sera) lub ostudzić, przykryć i przechowywać w lodówce. Polenta, która ostygła, ujędrni się i może być opiekana lub smażona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Brokuły Rabe z czosnkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
- służy 4 -
7
Wyciąć grube łodygi off brokuły rabe i umyć go dobrze. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia toczenia. Do wody wrzucić 2 łyżeczki soli, a następnie dodać brokuł rabe. Przykryć, doprowadzić do wrzenia ponownie, i gotować szybko przez 2 minuty, lub aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Odcedzić i natychmiast spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Odcedzić i odstawić na chwilę przed jedzeniem.
10
Olej i czosnek przekładamy na dużą patelnię i ustawiamy na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna skwierczeć i czosnek zamienia jasny złoty kolor, umieścić w brokuły rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Posypać około 1/2 łyżeczki soli i płatki chile i delikatnie wymieszać. Obróć ciepło na niskie i obróć zieleninę delikatnie, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn