Jedz za 8 dolców: Gratin z fasoli

Jedz za 8 dolców: Gratin z fasoli
Jedz za osiem dolców: Gratin Bean może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 274 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jedz za osiem dolców: gnocchi i kapustę czerwoną Gratin, Jedz za osiem dolców: czarną fasolę i słodkie ziemniaki Chili, oraz Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę w rondlu z wodą na pokrycie przez 2 cale. Doprowadzić do wrzenia, a następnie utrzymać delikatne gotować, aż ziarna będą miękkie; całkowita ilość czasu będzie się znacznie różnić w zależności od fasoli, ale należy rozpocząć sprawdzanie po 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W razie potrzeby dodać więcej wody podczas gotowania. Gdy fasola będzie całkowicie miękka, doprawić do smaku solą i pozostawić do ostygnięcia w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w małym rondlu lub patelni o ciężkim dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać pokrojone w kostkę warzywa i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
5
Dodać czosnek i szałwię i doprawić solą. Gotować przez 5 minut, a następnie wymieszać pomidory. Gotować 5 minut więcej i smak soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Odsączyć fasolę, zastrzegając płyn, i umieścić je w średniej wielkości tarce lub naczyniu do pieczenia (mój jest o 8 cali kwadratowych i 2 głębokie). Wymieszać z podsmażonymi warzywami i ponownie posolić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Wlać wystarczającą ilość płynu do gotowania fasoli, aby prawie pokryć.
8
Skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek i przykryć bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
9
Piec 40 minut w piekarniku 350, od czasu do czasu zaglądając. Jeśli Tarka wysycha, ostrożnie łyżkę trochę fasoli gotowania płynu na krawędzi naczynia, aby uniknąć coraz bułkę tartą mokre.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn