Jedz za 8 dolców: zupa z Pora z cytryną i koperkiem
Jeść za 8 dolców: zupa z porów z cytryną i koperkiem to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Pora Z Olejem Koperkowym, Wiosenna Zupa Z Pora I Cytryny, oraz Zupa Brokułowo-Porowa Z Kremem Cytrynowo-Szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim holenderskim piekarniku lub rondlu z pokrywką roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj pory i smażyć do miękkości, ale jeszcze nie zaczyna brązowy, o 5 protokół.
Wlać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodać ziemniaki i sól, wymieszać do pokrycia i przykryć wywarem. Doprowadzić do wrzenia. Dusić, częściowo przykryte, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Zdjąć z ognia i puree z koperkiem, sokiem z cytryny i skórką, za pomocą zanurzenia lub blendera stojącego. Wróć do garnka i wymieszaj z creme fraiche.
Podawać z posypką liści koperku do dekoracji, i trochę chrupiący chleb.