Jedz za 8 dolców: zupa z Pora z cytryną i koperkiem

Jedz za 8 dolców: zupa z Pora z cytryną i koperkiem
Jeść za 8 dolców: zupa z porów z cytryną i koperkiem to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Pora Z Olejem Koperkowym, Wiosenna Zupa Z Pora I Cytryny, oraz Zupa Brokułowo-Porowa Z Kremem Cytrynowo-Szczypiorkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim holenderskim piekarniku lub rondlu z pokrywką roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pory i smażyć do miękkości, ale jeszcze nie zaczyna brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Wlać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać ziemniaki i sól, wymieszać do pokrycia i przykryć wywarem. Doprowadzić do wrzenia. Dusić, częściowo przykryte, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Zdjąć z ognia i puree z koperkiem, sokiem z cytryny i skórką, za pomocą zanurzenia lub blendera stojącego. Wróć do garnka i wymieszaj z creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać z posypką liści koperku do dekoracji, i trochę chrupiący chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn