Jedwabne Ciasto Z Ciemnej Czekolady

Jedwabne Ciasto Z Ciemnej Czekolady
Ten przepis służy 8. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać pudding czekoladowy i ciasto napełniania mix, chipsy czekoladowe, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Jedwabne Ciasto Czekoladowe, Ciasteczka Czarno-Białe: Serek Kremowy Czekolada Chip & Ciemna Czekolada Ciemnobrązowy Cukier, oraz Tort Czekoladowy Jedwabisty.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone ciasto powłoki. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, gotować mleko i budyń wymieszać na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać wiórki czekoladowe, wymieszać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
6
Wlać do średniej miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce około 1 1/2 godziny lub do zimna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Łyżkę i równomiernie rozprowadzić w schłodzonej skorupie. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż zestaw. Top każdej porcji z bitą polewą; udekorować loki czekoladowe. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Bitą PolewąBitą Polewą
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn