Jedwabisty placek z słodkich ziemniaków i orzechów pekan

Przepis jedwabisty Słodki Ziemniak i Pecan Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ciasta, pekan, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jedwabista Zupa Ze Słodkich Ziemniaków Z Chrupiącą Komosą Ryżową, Jedwabista Zupa Miso Ze Słodkich Ziemniaków Z Chrupiącą Komosą Ryżową, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć słodkie ziemniaki w folię; piec w 400 przez 45 minut lub do miękkości. Całkowicie fajne. Słodkie ziemniaki obrać i grubo posiekać.
Dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do pieczenia. Docisnąć ciasto do dna i boków patelni. Wchodzisz krawędzie pod i flet dekoracyjnie. Dno ciasta wyłożyć kawałkiem folii; na folii ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut.
Wyjmij ciężary ciasta i folię; ostudzić skorupę na stojaku z drutu 5 minut.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Umieść słodkie ziemniaki, mleko i następne 5 składników (przez całe jajka) w robocie kuchennym.
Dodać 2 białka; proces do uzyskania gładkiej masy.
Dodać masło; proces do połączenia.
Wlać mieszaninę do skorupy.
Posypać orzechami wokół krawędzi nadzienia.
Połączyć pozostałe białko jaja i 1 łyżeczkę wody w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Mieszankę jajową szczotkować na krawędziach Skórki.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż prawie ustawić w środku, ekranowanie krawędzi piecrust folią, jeśli to konieczne. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed krojeniem.