Jedwabista zupa z pora i Czerwonego Wina
Jedwabisty Por i czerwone wino zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, sól i pieprz, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jedwabista Zupa Z Pora I Korzenia Selera, Jedwabista Zupa Z Cukinii, oraz Zupa Kalafiorowa Jedwabista.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; posmaruj olejem.
Piec do chrupkości, 10 protokół. Natrzeć czosnkiem i rozerwać na 1-calowe kawałki.
W rondlu podgrzać 3 łyżki oleju.
Dodać szafran i wszystko, ale 1/2 szklanki pora. Gotować na umiarkowanym ogniu do miękkości, 4 protokół.
Dodaj 1/2 szklanki czerwonego wina; zmniejszyć na dużym ogniu do 2 łyżki.
Dodaj bulion; gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty. Wymieszać w toasty i gotować na wolnym ogniu 3 protokół.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze. Odstawić zupę do rondla. Wymieszać śmietanę i pozostałą 1 łyżkę czerwonego wina, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Na patelni nonstick podgrzać pozostałe 1/2 łyżki oleju.
Dodaj zarezerwowane pory i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 3 protokół. Używając żaroodpornej szpatułki, uformuj pory na cztery 2-calowe Naboje.
Posypać 1 łyżką sera na każdej rundzie. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż do stopienia, o 3 protokół.
Przenieść rundy na talerz i ostudzić, aż ostry.
Zupę wrzucić do miseczek, na wierzch polać chipsami z pora i podawać.