Jedwabista zupa z pora i Czerwonego Wina

Jedwabista zupa z pora i Czerwonego Wina
Jedwabisty Por i czerwone wino zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, sól i pieprz, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jedwabista Zupa Z Pora I Korzenia Selera, Jedwabista Zupa Z Cukinii, oraz Zupa Kalafiorowa Jedwabista.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; posmaruj olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec do chrupkości, 10 protokół. Natrzeć czosnkiem i rozerwać na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W rondlu podgrzać 3 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać szafran i wszystko, ale 1/2 szklanki pora. Gotować na umiarkowanym ogniu do miękkości, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodaj 1/2 szklanki czerwonego wina; zmniejszyć na dużym ogniu do 2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
7
Dodaj bulion; gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty. Wymieszać w toasty i gotować na wolnym ogniu 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Pracując partiami, puree zupę w blenderze. Odstawić zupę do rondla. Wymieszać śmietanę i pozostałą 1 łyżkę czerwonego wina, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Na patelni nonstick podgrzać pozostałe 1/2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj zarezerwowane pory i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 3 protokół. Używając żaroodpornej szpatułki, uformuj pory na cztery 2-calowe Naboje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
11
Posypać 1 łyżką sera na każdej rundzie. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż do stopienia, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12
Przenieść rundy na talerz i ostudzić, aż ostry.
13
Zupę wrzucić do miseczek, na wierzch polać chipsami z pora i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn