Jednogodzinna Hiszpańska Zupa Z Ciecierzycy

Przepis na godzinę Hiszpańskiej zupy z ciecierzycy jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 17 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 324 kalorie, 17g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka escarole, woda, oliwa z oliwek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Hiszpańska Zupa Z Ciecierzycy, Hiszpańska zupa z ciecierzycy i Chorizo, oraz Przepis Na Hiszpańską Zupę Z Ciecierzycy I Chorizo.
Instrukcje
Podgrzać Szybkowar 6-litrowy na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Dodać czosnek i chorizo; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać w 2 1/2 szklanki wody, bulion, ciecierzyca, i liście laurowe. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia w wysokiej temperaturze. Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu potrzebnego do utrzymania wysokiego ciśnienia; gotuj 1 godzinę.
Usuń z ciepła; uwolnij ciśnienie przez odpowietrznik pary lub umieść kuchenkę pod zimną bieżącą wodą, aby uwolnić ciśnienie.
Zdejmij pokrywę. Odrzuć liście laurowe.
Dodaj escarole i pozostałe składniki, mieszając, aż escarole zwiędnie.