Jedno danie gotowane halibut i warzywa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 308 kalorii, 37g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 7,12 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Mieszanka soli, pieprzu, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Gotowany Halibut z warzywami prowansalskimi i olejem bazyliowym, Gotowany Halibut Z Eberhardem, oraz Danie Z Gotowanej Ryby.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej patelni nonstick; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Posypać jedną stronę ryby papryką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodać rybę, przyprawy do góry i tymianek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.