Jedna z każdej zupy

Jedna z każdej zupy może być tylko zupą, której szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 222 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jabłko, masło, curry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dusić warzywa i owoce w bulionie w 3-quart ciężki rondel, pokryte, aż bardzo miękkie, o 12 protokół. Wymieszać ze śmietaną, masłem, curry i solą i podgrzać do rozpalenia (nie gotować).
Zupa Purée w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Cienka zupa z wodą w razie potrzeby i podawać posypane szczypiorkiem.
* Zupa może być przygotowana 2 dni wcześniej i schłodzona, przykryta.