Jeden Garnek Fasoli Pinto
Jeden garnek Pinto Beans może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, fasolę pinto, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, Fasola Pinto, oraz Fasola Pinto pani Crenshaw.
Instrukcje
Połącz wodę, skondensowany bulion z kurczaka, fasolę, czosnek, cebulę i zmiażdżone płatki czerwonej papryki w dużym rondlu; doprawić do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, około 3 i 1/2 godziny. Może być konieczne dodanie dodatkowej wody, aby utrzymać fasolę przed wysuszeniem.
Ugotowaną fasolę rozgnieść maserem ziemniaczanym do pożądanej konsystencji. Przed podaniem wymieszać mozzarellę i pico de gallo.