Jeannie 's Kickin' Fried Fish
Jeannie 's Kickin' Fried Fish requires around 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 270 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, sól morska, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażona ryba mamy, Smażona Czerwona Ryba, oraz Smażona Ryba Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko z mlekiem ubić w płytkiej misce. W innej płytkiej misce, wymieszać bułkę tartą, pieczone płatki cebuli, czosnek, poczerniałe przyprawy, rozdrobnione płatki czerwonej papryki, czarny pieprz, i sól morska.
Zanurz filet z tilapii w mieszaninie jajecznej, a następnie delikatnie wciśnij w mieszaninę okruchów z obu stron; ułóż powlekany filet na talerzu. Powtórz z pozostałymi filetami; przechowywać w lodówce powlekane filety przez około 15 minut, aby pomóc ustawić okruchy.
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać na żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Ułożyć filety na patelni, i smażyć na patelni, aż złoty kolor z każdej strony, o 3 protokół na stronę. Ryby powinny być nieprzezroczyste i łuszczące się pod powłoką.
Filety wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.