Jeanne ' s Slow Cooker Spaghetti Sauce
Sos spaghetti Jeanne ' s Slow Cooker może być tylko sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 186 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, dodatkowa mielona wołowina, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Sos Spaghetti Wolnooparkowy, Sos Spaghetti Wolnooparkowy, oraz Sos Spaghetti Wolnooparkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence, połączyć pokrojone pomidory, pomidory pokrojone w kostkę, pasta pomidorowa, sos pomidorowy, i kielbasa. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu. Cebulę, Kabaczek, zielony pieprz i czosnek gotować w oleju, aż cebula będzie przezroczysta.
Warzywa przełożyć do wolnej kuchenki.
Umieść mieloną wołowinę i mielonego indyka na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, drobno pokruszyć i przenieść do wolnej kuchenki. Doprawić liśćmi laurowymi, pieprzem, bazylią, majerankiem, tymiankiem i oregano.
Przykryć i gotować na Wysokiej 2 godziny.
Zdejmij pokrywkę i gotuj jeszcze 1 godzinę.