Jeżyna-Gruszka Brukowiec

Jeżyna-Gruszka Brukowiec
Jeżyna-Gruszka brukowiec może być tylko deser szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, masło, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cobbler Blackberry, Cobbler Blackberry, oraz Cobbler Blackberry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 1/2-quart pieczenia naczynia z 2-calowe-wysokie boki. Delikatnie wrzucić jagody, gruszki, 2/3 szklanki cukru, wino, skórki i 1/2 łyżeczki cynamonu w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
JagodyJagody
MasłoMasło
GruszkaGruszka
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i pozostałe 3/4 szklanki cukru ubić w innej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mleko, roztopione masło i ekstrakt z migdałów; ubijaj do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rozłóż ciasto w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Umieścić mieszankę jagodowo-gruszkową na cieście (nie mieszać).
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
GruszkaGruszka
6
Posypać dodatkowym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
7
Piec cobbler aż skorupa jest ustawiona w centrum i brązowy na brzegach, o 1 godzinę. Fajne 30 minut. Posypać cukrem pudrem; w razie potrzeby podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LodyLody
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Dlaczego nie mieszać owoców do ciasta? Pozostawione bez zakłóceń, ciasto nadmuchuje się wokół owoców podczas pieczenia, tworząc chrupiącą krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn