Jeżyna Brzoskwiniowy Budyń Chlebowy Z Prażonymi Orzechami Pekan

Jeżyna Brzoskwiniowy Budyń Chlebowy Z Prażonymi Orzechami Pekan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać jeżyny brzoskwiniowy budyń chleb z tosty Pekan spróbować. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 14g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz jajka, jeżyny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Old Fashion Pudding ryżowy z solonym karmelem i prażonymi orzechami pekan, Chleb żytni z suszoną żurawiną i tostami Pekan (Maszyna do chleba), oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia9
Magazyn