Jeżowiec Bruschetta

Jeżowiec Bruschetta
Sean Urchin Bruschetta requires około 25 minut od początku do końca. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Ta przystawka ma 160 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz chleb, liście kolendry, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sean Urchin Ceviche, Estragon Tagliatelle Z Masłem Sean Urchin, oraz Sean Urchin mus z imbirowym winegretem.

Instrukcje

1
Połączyć jeżowca, szalotki, kolendra, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny i sok, i sól i pieprz i łyżka na tosty kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2
Podawać natychmiast, aby uniknąć rozpadu jeżowca z kwasu cytrynowego. (Innymi słowy, należy przygotować nie wcześniej niż 30 minut przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn