Jeżowiec Bruschetta

Jeżowiec Bruschetta
Sean Urchin Bruschetta requires około 25 minut od początku do końca. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Ta przystawka ma 160 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz chleb, liście kolendry, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sean Urchin Ceviche, Estragon Tagliatelle Z Masłem Sean Urchin, oraz Sean Urchin mus z imbirowym winegretem.

Instrukcje

1
Połączyć jeżowca, szalotki, kolendra, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny i sok, i sól i pieprz i łyżka na tosty kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2
Podawać natychmiast, aby uniknąć rozpadu jeżowca z kwasu cytrynowego. (Innymi słowy, należy przygotować nie wcześniej niż 30 minut przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Pożywki Drożdżowej1 łyżeczka Pożywki Drożdżowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn