Jazzy New Orleans Chicken
Jazzy New Orleans Chicken is a bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 41g białka, oraz 36 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, kurczaka, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jazzy Pieczony kurczak, Jazzy Mac ' N ' Cheese, oraz Żelatyna Jazzy.
Instrukcje
Dredge kurczaka w mące, obracając się do płaszcza na całym.
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu. Brązowe kawałki kurczaka około 8 minut na stronę.
Połącz kiełbasę, czosnek, cebulę, paprykę, pomidory, cukier, tymianek, oregano, sól i ziele angielskie na patelni. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut lub aż papryka zmięknie.
Wymieszać z ryżem i dodać bulion. Nestle kurczaka do ryżu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło i przykryj. Gotować przez 20 do 25 minut, lub aż płyn zostanie wchłonięty i soki uruchomić jasne, gdy kurczak jest przekłuty.
Podawać posypane natką pietruszki.
Udekoruj plasterkami cytryny, jeśli chcesz.