Jay ' s Spicy Slow Cooker Turkey Chili
Jay ' s Spicy Slow Cooker Turkey Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz cayenne, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj The Best Ever Slow Cooker Turkey Chili, Slow Cooker Indyk Chili, oraz Slow Cooker Indyk Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać mielonego indyka na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszaj przyprawę taco z mielonym indykiem, aż będzie równomiernie pokryta.
Wymieszaj przyprawionego mielonego indyka, cebulę, pokruszone pomidory, fasolę, zupę pomidorową, czarną fasolę, chili w proszku, zieloną paprykę chile, paprykę chipotle z sosu adobo, sos czosnkowy chile, czarny pieprz, sól, bazylia, papryka i pieprz cayenne w powolnej kuchence.
Gotować na niskim, 8 do 9 godzin (lub wysoki około 4 godzin).