Jay ' s Signature Pizza Crust
Jay ' s Signature Pizza Crust wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1860 kalorii, 54g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako skorupa. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, oliwę z oliwek, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 97%. Podobne przepisy to Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, Wycieczka po Chorwacji i "pizzan extra" (brukselka, orzech i Pesto Pizzan na pełnoziarnistej skórce), oraz Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże i brązowy cukier w wodzie i odstawić na 10 minut.
Sól i olej wymieszać z roztworem drożdży.
Wymieszać w 2 1/2 szklanki mąki.
Obrócić ciasto na czystą, dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść w większej ilości mąki, aż ciasto nie będzie już lepkie.
Umieść ciasto w dobrze naoliwionej misce i przykryj ściereczką.
Niech ciasto rośnie do podwójnego; powinno to potrwać około 1 godziny. Rozwałkuj ciasto i uformuj ciasną kulkę. Pozostawić ciasto do relaksu na minutę przed rozwałkowania. Użyj do ulubionego przepisu na pizzę.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Jeśli pieczysz ciasto na kamieniu do pizzy, możesz umieścić swoje dodatki na cieście i natychmiast piec. Jeśli pieczesz pizzę na patelni, lekko nasmaruj patelnię i pozwól wyrośnięciu ciasta na 15 lub 20 minut przed polewaniem i pieczeniem.
Piec pizzę w rozgrzanym piekarniku, aż ser i skórka będą złociste, około 15 do 20 minut.