Jaskiniowiec Porterhouse z patelnią Poblano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Caveman Porterhouse z Poblano Pan-Fry spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 217 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kolendrę, Poblano chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Vincent Price Sopa Poblano-Zupa Poblano Chile, Caveman Catsup, oraz Słodkie Ciasto Jaskiniowca.
Instrukcje
Przygotuj grilla (na wysokim ogniu) używając węgla drzewnego. Gdy charcoalis pomarańczowy, rozłożone w równej warstwie onlower grill rack. Użyj gazety, aby fanexcess popiołu z węgli.
Posyp steki grubą solą morską i skropionym pieprzem. Ułóż steki w jednej warstwie bezpośrednio na gorących Żarach i grilluj, aż ugotujesz do pożądanej doneness, 4 do 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.Używając długich szczypiec, przenieś steki na talerz.Za pomocą szczotki z naturalnego włosia usuń wszelkie resztki i luźny popiół ze steków. Tentsteaks z folią i odstawić na 10 minut.
Dodaj olej do 12-calowej średnicy żeliwoskillet.
Umieść patelnię bezpośrednio na grillu embersin. Gdy olej zacznie palić, dodaćchile i wszystkie pozostałe składniki doskillet.
Posypać solą i pieprzem; smażyć, aż warzywa zaczną brązowieć, 2 do 5 minut, w zależności od upału. Korzystanie z ovenmitts jako pomoc, ostrożnie podnieść patelnię frombarbecue. Doprawić na patelni z solą i papryką.