Jarmuż ze złotymi rodzynkami i cebulą

Jarmuż ze złotymi rodzynkami i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 261 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ocet winny, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z jarmużu z jabłkami i złotymi rodzynkami, Polędwiczki Wieprzowe Ze Słodko-Kwaśną Cebulą, Złocistymi Rodzynkami I, oraz Smażone Bok Choy z karmelizowaną cebulą, złotymi rodzynkami i prażonymi orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i przyciąć liście. Cebulę obrać i pokroić cienko w krążki.
Wlać cienką warstwę oleju, powiedzmy kilka łyżek, do płytkiej patelni i niech cebula gotować przez piętnaście minut lub tak, aż miękkie i słodkie. Będzie potrzebował sporadycznego mieszania, aby zatrzymać brązowienie poza bladym miodowym kolorem.
Podczas gdy cebula gotuje, wycisnąć sok pomarańczowy do małej miseczki, dodać ocet winny, a następnie ubić do pięciu łyżek oliwy z oliwek, aby dać słodko-ostry dressing. Zamieszać w kaparach i mielenie czarnego pieprzu. Paruj zieleninę krótko.
Na patelnię z cebulą wlać krwisty pomarańczowy dressing, wstrząsnąć złotymi rodzynkami i łyżką po liściach.