Jarmuż ze złotymi rodzynkami i cebulą

Jarmuż ze złotymi rodzynkami i cebulą
Jarmuż ze złotymi rodzynkami i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 261 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ocet winny, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z jarmużu z jabłkami i złotymi rodzynkami, Polędwiczki Wieprzowe Ze Słodko-Kwaśną Cebulą, Złocistymi Rodzynkami I, oraz Smażone Bok Choy z karmelizowaną cebulą, złotymi rodzynkami i prażonymi orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć i przyciąć liście. Cebulę obrać i pokroić cienko w krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Wlać cienką warstwę oleju, powiedzmy kilka łyżek, do płytkiej patelni i niech cebula gotować przez piętnaście minut lub tak, aż miękkie i słodkie. Będzie potrzebował sporadycznego mieszania, aby zatrzymać brązowienie poza bladym miodowym kolorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podczas gdy cebula gotuje, wycisnąć sok pomarańczowy do małej miseczki, dodać ocet winny, a następnie ubić do pięciu łyżek oliwy z oliwek, aby dać słodko-ostry dressing. Zamieszać w kaparach i mielenie czarnego pieprzu. Paruj zieleninę krótko. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Ocet WinnyOcet Winny
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Na patelnię z cebulą wlać krwisty pomarańczowy dressing, wstrząsnąć złotymi rodzynkami i łyżką po liściach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych
Blood OrangeBlood Orange
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn