Jarmuż z porzeczkami, cytryną i oliwkami

Jarmuż z porzeczkami, cytryną i oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj jarmuż z porzeczkami, cytryną i oliwkami spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz porzeczki, bulion z kurczaka, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zimowy Jarmuż Z Cytryną I Oliwkami, Tunezyjskie kebaby z kurczaka z porzeczkami i oliwkami, oraz Chard Z Zielonymi Oliwkami, Porzeczkami I Kozim Serem.

Instrukcje

1
W małej misce przykryj suszone porzeczki gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PorzeczkiSuszone Porzeczki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół; odcedzić.
3
Tymczasem w dużym garnku z wrzącą wodą gotować jarmuż do miękkości, około 5 minut, a następnie odcedzić. Gdy jarmuż jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, delikatnie wyciśnij nadmiar wody. Grubo posiekać jarmuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
W dużej, głębokiej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać bulion z kurczaka i blanszowaną jarmuż i dokładnie wrzucić. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż jarmuż jest gorący i skwierczący, o 3 protokół. Wymieszać z porzeczkami, oliwkami, skórką z cytryny i sokiem z cytryny i gotować, ciągle mieszając, aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
PorzeczkiPorzeczki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
JarmużJarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia37
Magazyn