Jarmuż z marynowaną szalotką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj jarmuż z marynowaną szalotką spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jarmuż, oliwę z oliwek, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Jarmuż Z Marynowaną Szalotką, Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Marynowana Papryka Z Szalotką I Tymiankiem.
Instrukcje
Doprowadzić ocet, olej, cukier i 1/4 łyżeczki soli na wolnym ogniu w małym rondlu. Wymieszać szalotki i zdjąć z ognia.
Doprowadzić wodę na wolnym ogniu w dużym garnku, następnie dodać jarmuż, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, odkryte, mieszając, aż jarmuż zwiędnie i chrupiące-delikatne i płyn odparował, 5 do 8 protokół. Wymieszać z szalotką, doprawić solą i pieprzem.