Jarmuż z czosnkiem i papryką
Jeśli chcesz dodać więcej jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepisy do repertuaru, jarmuż z czosnkiem i papryką może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 1,03 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Pieczony czosnek Kale Hummus z Let Them Eat Kale, Jarmuż z pieczoną papryką i oliwkami, oraz Hasz śniadaniowy z kapustą, kabaczkiem i papryką {GF & Low Fat} są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj czerwoną paprykę, jalapeo, sól, i czarny pieprz; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać posiekany jarmuż i bulion; przykryć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając raz. Wymieszać czosnek; zwiększyć ciepło do średniego. Gotować, odsłonięte, przez 2 minuty lub aż płyn odparuje.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.