Jarmuż z boczkiem

Jarmuż z boczkiem
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, paleolitycznych i pierwotnych do swojej skrzynki z przepisami, Jarmuż z Boczkiem może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten dodatek ma 161 kalorii , 6 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 40 minut . Jeśli masz pod ręką paski boczku, sól, jarmuż i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 55% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Roladki z Jarmużu , Tacos z Indyka i Jarmużu oraz Czarna Fasola i Brązowy Ryż Z Jarmużem Czosnkowym .

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj 2,5 cm wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj jarmuż; gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości. W międzyczasie, na dużej patelni nieprzywierającej, smaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając łyżki cedzakowej, wyjmij go na ręczniki papierowe; odcedź, zachowując 1 łyżeczkę skapującego tłuszczu. W skapującym tłuszczu podsmaż cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedź jarmuż i dodaj do mieszanki cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
JarmużJarmuż
4
Dodaj sól, pieprz i odłożony boczek; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn