Jarmuż toskański z karmelizowaną cebulą i octem z czerwonego wina

Jarmuż toskański z karmelizowaną cebulą i octem z czerwonego wina
Toskański jarmuż z karmelizowaną cebulą i octem z czerwonego wina może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka grubej soli, ząbek czosnku, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Garlicky Zwiędły Jarmuż Z Czerwonym Octem Winnym, Czerwone wino-duszony mostek z karmelizowaną cebulą, oraz Fusilli z karmelizowaną dymką i białym winem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn