Jarmuż i grzyby z kremową polentą

Jarmuż i grzyby z kremową polentą
Jarmuż i grzyby z kremową polentą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,63 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka polenty, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Jarmuż I Grzyby Z Kremową Polentą, Dziś Kolacja: Jarmuż I Grzyby Z Kremową Polentą, oraz kremowa polenta & pieczarki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Jarmuż gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Przynieś mleko, wodę, polentę, sól i pieprz, aby zagotować w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu, stale ubijając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
PieprzPieprz
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia.
5
Tymczasem, gotować pancetta w dużej patelni na średnim ogniu na złoty kolor, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta Na Ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Dodać grzyby i 2 łyżki oleju do kapieli na patelni. Smażyć, aż grzyby będą miękkie, o 6 protokół. Dodać jarmuż i pancettę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
JarmużJarmuż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać czosnek i bulion; gotować na wolnym ogniu, aż bulion jest lekko zmniejszona, o 6 protokół. Wymieszaj tymianek, skórkę cytryny i 2 łyżki oleju. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CzosnekCzosnek
BulionBulion
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Masło i parmezan ubić na polentę i podzielić na talerze. Top z mieszanki jarmuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
MasłoMasło
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn