Jarmuż i grzyby Portobello
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.13 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz jarmuż, gałkę muszkatołową, czapki z grzybami portobello i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Faszerowane Pieczarki Portobello, Marynowane Grzyby Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gdy olej jest gorący, dodaj grzyby i gotuj do zmroku i miękkości.
Dodaj jarmuż i obróć szczypcami, aby zwiędły. Doprawić mieszaninę grzybów i zieleni solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Dodać wino i odsączyć patelnię. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować zielenie 5 minut dłużej, a następnie służyć.