Jarmuż po chińsku
Przepis w stylu chińskim jarmuż może być wykonany w około 15 minut. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 119 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz sos ostrygowy, ząbek czosnku, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Z łyżeczką wynik 98% to danie jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Makaron Z Kapustą Chińską I Grzybami Shitake, Małże Po Chińsku, oraz Pierogi Po Chińsku.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużym woku lub patelni, następnie wrzucić czosnek i gotować przez kilka sekund. Wrzucić jarmuż i wrzucić wokół patelni płaszcz w oleju garlicky.
Zalać 100 ml wrzącej wody i gotować przez 7 minut więcej, aż kapusta zwiędnie i jest gotowane przez.
Wymieszać w sosach sojowych i ostryg i ciepła przez służyć.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.