Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cebula, phyllo, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kapusta z dyni i Pancetta Hash, Rigatoni z pieczonym dyni i pancettą, oraz Risotto z dyni z chrupiącą pancettą.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie sauté squash z 1/4 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu, często mieszając, aż rumiane i po prostu zaczyna mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Nóż Do Obierania
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przełożyć na talerz i rozprowadzić w 1 warstwie do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
4
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni i zmniejszyć ogień do umiarkowanego, następnie gotować cebulę, pancetta, czosnek, szałwia, i pozostałe 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu, mieszając często, aż cebula zmięknie, o 7 protokół. Wymieszać jarmuż i wodę i gotować, przykryty, mieszając od czasu do czasu, aż jarmuż będzie po prostu miękki, o 6 protokół. (Patelnia będzie pełna, ale objętość zmniejszy się, jak warzywa pary.) Chłodne, odkryte, do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
2 Posiekane Czerwone Cebule
Czosnek
Pieprz
Cebula
Woda
Jarmuż
Szałwia Lekarska
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Posmaruj springform pan odrobiną masła. Rozwiń Filo i przykryj stos folią i zwilżonym ręcznikiem kuchennym. Utrzymując pozostały filo przykryte i, pracując szybko, delikatnie dopasuj 1 arkusz do patelni z końcami zwisającymi i posmaruj masłem (w tym zwisem). Obróć lekko pan i top z innym arkuszem (arkusze nie powinny się wyrównywać) i szczotkować w ten sam sposób. Powtórz z 5 arkuszami, obracając patelnię za każdym razem, aby arkusze pokrywały całą obręcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Ręczniki Kuchenne
Folia Foliowa
6
Rozłóż połowę mieszaniny jarmużu w skorupce phyllo. Delikatnie wymieszać razem dyni i sera w misce i równomiernie rozprowadzić na jarmużu. Wierzch z pozostałą kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Funtów Jeżyn (około
Nóż Do Obierania
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Pozostaå y arkusz filo umieå ciÄ na powierzchni roboczej i szczotkÄ maså em. Złóż na pół w poprzek i ponownie masło. Złóż ponownie (na ćwiartkę) i posmaruj masłem, a następnie połóż na środku nadzienia. Doprowadzić krawędzie phyllo się nad wypełnieniem (nad poćwiartowany arkusz phyllo) do zamknięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
8
Top szczotki z masłem i piec do głębokiego złoty kolor, 20 do 25 protokół. Fajne ciasto na patelni na stojaku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
9
Zdjąć stronę patelni i przenieść na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Pokroić w kliny (dno patelni zostawić pod cieście).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i wielu supermarketach.