Japońskie Tacos Rybne
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Japońskie Tacos rybne może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś kości, olej roślinny, sos ponzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sezam można śledzić to danie główne z Sezam Kruchy jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ryba Z Grilla Po Japońsku, Norweskie i japońskie kulki rybne, oraz Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami.
Instrukcje
Wlać ponzu do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Dodaj albacore, uszczelnić worek, i włączyć ryby do płaszcza. Schłodzić przez 1 godzinę, obracając raz.
Dodaj olej i przekręć worek, aby pokryć ryby.
Rozgrzać grill do bardzo wysokiej (550 do 650). Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych.
Ryba grillowana, przykryta, obracająca się raz, aż pojawią się ślady grilla i ryba jest rzadka, 3 minuty. Pokrój albacore w poprzek. Tortille napełnij sałatką i rybą, a następnie polej majonezem.
* Znajdź ponzu w Asian foods aisle. Szukaj Polaka lub trolla. Jeśli tortille są bardzo cienkie, kupić podwójną kwotę i stos 2 na taco.