Japońskie Tacos Rybne

Japońskie Tacos Rybne
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Japońskie Tacos rybne może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś kości, olej roślinny, sos ponzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sezam można śledzić to danie główne z Sezam Kruchy jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ryba Z Grilla Po Japońsku, Norweskie i japońskie kulki rybne, oraz Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami.

Instrukcje

1
Wlać ponzu do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj albacore, uszczelnić worek, i włączyć ryby do płaszcza. Schłodzić przez 1 godzinę, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Spuścić ponzu z worka.
4
Dodaj olej i przekręć worek, aby pokryć ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Rozgrzać grill do bardzo wysokiej (550 do 650). Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
SzczypceSzczypce
6
Ryba grillowana, przykryta, obracająca się raz, aż pojawią się ślady grilla i ryba jest rzadka, 3 minuty. Pokrój albacore w poprzek. Tortille napełnij sałatką i rybą, a następnie polej majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
RybyRyby
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
* Znajdź ponzu w Asian foods aisle. Szukaj Polaka lub trolla. Jeśli tortille są bardzo cienkie, kupić podwójną kwotę i stos 2 na taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia17
Magazyn