Japońskie country-Style Miso i tofu (Hiya Shiru)

Japońskie country-Style Miso i tofu (Hiya Shiru)
Japońskie country-Style Miso i tofu (Hiya Shiru) to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 199 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sezamu, zielonej cebuli, sardynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Podobne przepisy to Mapo Tofu (japanese Style), Schłodzone tofu, po japońsku, oraz Jedwabne Tofu Ze Szczypiorkiem Po Japońsku.

Instrukcje

1
W suchej ciężkiej patelni na średnim ogniu, wymieszać nasiona sezamu i suszone sardynki, aż wydzielają swój zapach, ale nie palić, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Umieść nasiona sezamu i suszone sardynki w misce roboczej małego robota kuchennego i pulsuj do zmielenia na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Wysuszoną mieszaninę sardynek umieścić w dużej misce i wymieszać z miso, aby uzyskać bardzo gęstą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodać wrzącą wodę i wymieszać do gładkiej, kremowej konsystencji, i delikatnie wymieszać w kostkach tofu, zielona cebula, i płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn