Japoński Sojowy Glazurowany Słodki Ziemniak

Japoński Sojowy Glazurowany Słodki Ziemniak
Japoński sojowy glazurowany słodki ziemniak jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 145 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, słodkie ziemniaki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Japoński Słodki Ziemniak z masłem miodowym, oraz Japońska Zupa Z Kasztanów I Słodkich Ziemniaków.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn