Japońska Tempura W Stylu Fondue
Japońska Tempura, Fondue Style to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, olej z orzeszków ziemnych, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Japoński SOS Tempura, Tempura Warzywna Z " Japońskiego Gotowania Duszy, oraz Tempura Dipping Sauce (Ten Tsuyu) Z "Japanese Soul Cooking dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owoce morza i warzywa ułóż na talerzu przy stole, a sosy i marynowany imbir ułóż w małych miseczkach.
Aby ciasto: w średniej misce wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną. W osobnej średniej misce ubij żółtka razem z lodowatą wodą. Następnie mieszankę jajeczną ubić do mieszanki mąki. Ustaw miskę ciasta na stole z owocami morza i warzywami, Zapewnij każdej jadalni parę żaroodpornych pałeczek.
Napełnij metalowy garnek do fondue jedną trzecią pełną olejem i podgrzej olej do 191° lub aż kostka chleba zarumieni się w ciągu 30 sekund. Obiadokolacje zanurzają kawałek owoców morza lub warzyw w cieście, a następnie delikatnie wrzucają do gorącego oleju. Gdy ciasto jest kremowe lub Blade beżowenie złotobrązowejjest gotowe, należy nakrapiać smażone potrawy na papierowy ręcznik, aby odsączyć nadmiar oleju, a następnie zanurzyć go w sosach. Towarzyszyć marynowanym imbirem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;