Japońska fasolka szparagowa z wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, mieloną wołowinę, słodzik Splenda® no calorie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażenie wołowiny z zieloną fasolką, Fasolka Arabska Z Wołowiną, oraz Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa.
Instrukcje
1
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać fasolkę szparagową i około 1 szklanki wody. Przykryć i gotować, aż fasola będzie miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Fasola
Woda
3
Doprawić granulowanym słodzikiem SPLENDA® i sosem sojowym i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.