Japanese Udon with Mushroom-Soy bulion with Stir-fried Mushrooms and Cabbage (Vegan)
Japanese Udon with Mushroom-Soy bulion with Stir-fried Mushrooms and Cabbage (Vegan)
Japoński Udon z grzybami-bulion sojowy z pieczarkami smażonymi i kapustą (wegańskie) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten wegański przepis służy 2 i kosztuje 2,35 zł za porcję. 948 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz olej roślinny, grzyby woodear, mirin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Udon Z Bulionem Grzybowym, Kapustą I Ziemniakami, Udon z bulionem grzybowym, kapustą i ziemniakami, oraz Makaron Udon z grzybami Shiitake w bulionie imbirowym dla podobnych receptur.