Przepis Jane ' s Vegetarian Chili można zrobić w około 45 minut. Na 88 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, cebulę, fasolę nerkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu, Wegetariańskie Chili Ole!, oraz Wegetariańskie Chili.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodać 3 szklanki wody i dalej 8 składników (przez fasolę cannellini), mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Cannellini
Woda
4
Pozostałą szklankę wody i koncentratu pomidorowego połączyć w misce, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać mieszaninę pasty pomidorowej w mieszaninę fasoli. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż do dokładnie ogrzane. Zupa z chochli do misek. Top z serem, w razie potrzeby.