Jambalaya Wolnossąca

Jambalaya Wolnossąca
Wolno gotujący Jambalayan jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 363 kalorie, 20g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Mieszanka liści tymianku, sos pieprzowy, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Jambalaya, Slow Cooker Jambalaya, oraz Jambalaya Wolnossąca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 6-quart powolne kuchenka, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem krewetek i ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na niskim ogniu od 7 do 8 godzin (lub na wysokim ogniu od 3 do 4 godzin).
3
Wymieszaj krewetki. W razie potrzeby zmniejszyć ustawienie ciepła do niskiej; przykryć i gotować na niskim ustawieniu ciepła o 1 godzinę dłużej lub aż krewetki są różowe i twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
4
Jambalaya podawać z ryżem.Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn