Jambalaya Włoska
Przepis włoski Jambalaya może zaspokoić pragnienie kreolski w około 55 minut. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 36g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby: zieloną cebulę, pieprz, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jambalaya, Jambalaya, oraz Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa włoska kiełbasa w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do momentu, gdy kiełbasa rozpadnie się i nie jest już różowy.
Wyjąć kiełbasę z holenderskiego pieca za pomocą łyżki szczelinowej, zastrzegając kapiele w holenderskim piecu.
Gotować kurczaka i wieprzowinę w gorących kapiących w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj mrożoną mieszankę cebuli i następne 4 składniki, i smażyć 5 protokół. Wymieszać pomidory pokrojone w kostkę i zielone chiles, pasta pomidorowa, 1/4 szklanki wody, i włoska kiełbasa; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, często mieszając, 20 protokół.
Wymieszać gorące ugotowane orzo do jambalaya tuż przed podaniem, lub podawać na gorąco gotowanego makaronu.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z Win, którego można spróbować jest Salneval Albarino. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
Jasny słomkowy kolor, nos tego Albariño jest uwodzicielski z miodem, gruszką i tropikalnymi owocami i niewielkim składnikiem mineralnym. Jest pikantny i pikantny z cytrusowymi i kwiatowymi smakami w ustach, ale jednocześnie jest okrągły i miękki time.It doskonale komponuje się ze świeżymi owocami morza i skorupiakami; jest idealnym dodatkiem do słonej, pikantnej kuchni azjatyckiej; a także świetnie nadaje się jako wino koktajlowe. Prawdziwie żądni przygód miłośnicy jedzenia zadziwią i zainspirują swoich przyjaciół, serwując go z nieprawdopodobnym, ale fantastycznym połączeniem tradycyjnych żeberek z grilla ze słodkim, lekko pikantnym sosem pomidorowym.