Jambalaya Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 256G białka, 232g tłuszczu, oraz w sumie 4260 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 18,37 zł / porcja, ten przepis okładki 84% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, cayenne, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jambalaya Sandwich, Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s, oraz Chana Masala Sandwich - kanapka z ciecierzycą / Easy Sandwich s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W dużym żeliwnym garnku lub patelni z grubym dnem na średnim ogniu, gotuj boczek, aż będzie chrupiący i wytopiony tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
4
Usunąć boczek i osuszyć na ręczniku papierowym. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Dodaj wieprzowinę na patelnię z tłuszczem boczku i gotuj na średnim lub wysokim ogniu, aż wieprzowina będzie rumiana ze wszystkich stron, około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać kiełbasę, cebulę i paprykę. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta. Następnie dodać kurczaka, seler i czosnek, pietruszka, i 3/4 szklanki posiekanej zielonej cebuli. Gotować, aż kurczak jest gotowane przez, o 5 do 7 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodaj cayenne i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wymieszać z wodą, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Chleb pokroić wzdłuż i umieścić w piekarniku do tostów lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Łyżka część mieszanki wieprzowej na dnie chleba, top każdy z plasterkami sera, zarezerwowany boczek i pozostałą zieloną cebulę i zakończyć blaty chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około